© GLORIA

BE 836533839

© GLORIA

Veerstraat 8

9800 Sint-Martens-Leerne

BELGIE

+32/(0)473 823 297

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Is dit het leven waar ik vroeger van droomde?

January 15, 2016

 

Neen,dit is niet het leven waarvan ik vroeger droomde! Ik had nooit gedacht om gescheiden te zijn, ik had nooit gedacht een ‘nieuw’ gezin te vormen waar ik voor 2 extra kinderen van mijn man zou zorgen; een man die theoretisch zelf mijn man niet is daar we niet getrouwd zijn, ik had nooit gedacht dat ik ooit mijn eigen kind zou moeten ‘delen’ in het weekend met haar papa, ik had nooit gedacht door omstandigheden professioneel op hetzelfde punt te staan dan 20jaar geleden, enzovoort…Maar wil dat dan zeggen dat ik niet tevreden ben met de gang van zaken en mijn leven? Neen verre van!We starten ons leven vol hoop, ambitie en ideeën die gebaseerd zijn op enkel theorie en een ‘ik-zie-het-zo’ instelling. Dan start het leven echt. Er worden een heleboel zaken op ons pad gegooid die we niet hadden verwacht maar waar we toch iets mee moeten doen, goed of slecht.  We leren met vallen en opstaan, en hebben dan de keuze: ofwel doen we iets met onze ervaringen, ofwel klampen we ons krampachtig vast aan ons ideaalbeeld van ons toekomstig leven en proberen dat erdoor te duwen tegen wil en dank.Het is zoals bij het koken: Je begint met een idee van wat je wil maken, je zoekt het op in een boek, kijkt wat op internet en denkt na ov