© GLORIA

BE 836533839

© GLORIA

Veerstraat 8

9800 Sint-Martens-Leerne

BELGIE

+32/(0)473 823 297

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Boycot jezelf niet langer

June 29, 2018

 

 

We beseffen het niet altijd heel goed, maar velen onder ons zitten vastgeroest in een gesloten manier van denken en handelen. Wanneer we de tijd hebben en we onze creativiteit de vrije loop laten gaan, is het zeker zo dat we eens out-of-the-box kunnen denken en ideeën opdoen om zaken anders aan te pakken. 

Het probleem doet zich echter voor wanneer onze tijd beperkt is (meestal) en ons to-do lijst heel erg lang (altijd) . Op zo’n moment slaan we over op automatische piloot en vliegen al de creatieve ideeën overboord.  We gaan te werk hoe we het ‘gewoon’ zijn. We gebruiken misschien wel een vertrouwde strategie maar die twee keer zoveel tijd neemt. Zijn we dan goed bezig?

Coaching gaat jou helpen om jouw huidige doelstellingen en prioriteiten op te lijsten en de meest belangrijke voorrang te geven. Dit alles afgestemd aan jouw leven en mogelijkheden VANDAAG. 

Deze oefening maken samen met jouw coach verhoogd aanzienlijk de kans dat je hiermee zal doorzetten. Mede door het coachen gaan jouw valkuilen (met eventueel negatieve gedachten en gewoontes) worden omgebogen tot nieuwe haalbare doelen en perspectieven. Jouw blinde vlekken worden zichtbaar en je kan je focussen op wat WEL kan .

Op termijn levert jou dit extra energie