© GLORIA

BE 836533839

© GLORIA

Veerstraat 8

9800 Sint-Martens-Leerne

BELGIE

+32/(0)473 823 297

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

En vertel eens; hoe ziet jouw puzzel eruit?

June 29, 2018

 

Op mijn 26ste kreeg ik te horen dat mijn gezondheid het liet afweten. Ik was net mama van een droomkind van nog geen jaar, had net een huis gebouwd, fijne carrière, leuke vrienden. Ik stelde plots alles en iedereen in vraag...Niet alleen moest ik mijn wens voor een tweede kind opbergen, mijn partner werd zwaar op de proef gesteld. En zo doende strandde ook mijn huwelijk. Op mijn 28ste was ik een gezonde (!) alleenstaande moeder en op mijn 30st vond ik opnieuw de liefde. We werden een nieuw samengesteld gezin, 1 kind van mij, twee van hem en iedereen heel wat bagage. Als kind heb ik nooit gepuzzeld, maar geloof me, nu puzzel ik constant! Ik ging eerst van full-time bediende naar part-time voor meer werk/privé balans. Vervolgens wou ik kost wat kost mijn droomzaak uit bouwen, maar wanneer die meer leek op een hele hele zware rugzak na verloop van tijd, heb ik dit (moeten) laten gaan.  In mijn jonge leven kwam ik heel wat egoïsten, narcisten en andere -isten tegen, maar .... Al deze zaken hebben van mij gemaakt wie ik vandaag ben. Maar dit is zeker ook mede dankzij professionele omkadering van mijn coach die een uitstekend klankbord is. Wil dat nu zeggen dat ik alles onder controle heb? Neen, integendeel, elke dag opnieuw herleg ik mijn puzzel. Maar ik ben wel meer bewust van wat kan en niet meer kan voor mij en waar er risico’s liggen.  Dit is zo verijkend en leerzaam geweest dat ik na intensieve coachopleidingen heb beslist om hier mijn beroep van te maken en zo anderen te helpen met hun puzzel. En, vertel eens, hoe ziet jouw puzzel eruit?

Lees meer: http://www.lets-get-coached.be/news/en-vertel-eens-hoe-ziet-jouw-puzzel-eruit/