© GLORIA

BE 836533839

© GLORIA

Veerstraat 8

9800 Sint-Martens-Leerne

BELGIE

+32/(0)473 823 297

Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

5tips die je nu kan doen voor een echt en goedgevoel

June 29, 2018

 

 

*Maak alle dagen je bed op: studies hebben uitgewezen dat mensen die alle dagen in een opgemaakt bed gaan slapen gelukkiger en meer ontspannen zijn

*Durf alle dagen eens nee te zeggen: neen aan die klant, neen aan jouw baas, neen aan jouw schoonmoeder, neen aan die voorsteker in de supermarkt, neen aan jouw kinderen… ze gaan jou er echt niet minder graag door zien, maar jij gaat jezelf wel liever zien!

*Maak eens een taart, ovenschotel anything, zomaar, voor iemand die het kan gebruiken: breng dat extra stukje taart eens naar jouw buurvrouw/man,  breng wat soep naar die overwerkte vriendin,  maak wat broodjes voor die tante die aan het verhuizen is; net die attentie wanneer er niet naar wordt gevraagd bezorgd een instant feel-good

*Stuur een kaartje in plaats van een sms: stuur elke week/maand iets op naar iemand die je lief is: op een klein kaartje of een stukje papier, of een vrolijk artikel. Het hoeft niets fancy te zijn;  de deugd om een handgeschreven omslag met een (klein) bericht te ontvangen is groo